Olet täällä

7.9.2017 - 14:10

Vuorikadun sisäpihan avajaisia vietettiin 6.9.

Kuva Vuorikadun uudesta pihasta
Vuorikadulla valmistui koko kesän kestänyt piharemontti, jossa ympäristö muutettiin todella viihtyisäksi ulkoilualueeksi. Pihan lopputarkastus oli 5.9.2017, ja avajaisia vietettiin upeassa aurinkoisessa säässä 6.9.2017 Vuorikadun asukkaiden kanssa.

Pihajuhlien musiikista vastasi ”Voiton pumppu”-orkesteri. Orkesteri soitti tilaisuuteen sopivia vanhoja kappaleita ja sai yleisön laulamaan yhteislauluja. Tarjolla oli grillimakkaraa ja mehua. Juhlimassa olivat myös Vuorikotisäätiön hallituksen edustajat ja isännöitsijä.

- Koko kesän olemme talon asukkaiden kanssa seuranneet ikkunoista Vuorikadun pihan remontoimista ja nyt pääsimme nauttimaan huikeasta lopputuloksesta. Uusi piha antaa meille mahtavat puitteet ulkoiluun ja erilaisten pihajuhlien järjestämiseen, kertoo Vuorikadun senioritalon työvalmentaja Marika Porentola.

Pihan avajaisjuhlat olivat huippumenestys

Avajaisissa oli yli 100 osallistujaa ihastelemassa uuttaa, hienoa pihaa. Ilmakin oli hieno, kuin tilauksesta.

- Vuorikadun keittiö lahjoitti juomat ja mausteet. Taloyhtiö tarjosi makkarat, joita meni lähes 160 kpl. Kuntouttavan työtoiminnan apulaiset antoivat suuren panoksen juhlien järjestelyissä. He hoitivat tarjoilun, grillaamisen ja asukkaiden kuljetukset sekä vastasivat arpojen myynnistä. Upeat arvontapalkinnot saimme lahjoituksena viriketoiminnalta, keittiöltä, yksityishenkilöiltä sekä Vaasan kaupungilta. Tuotolla järjestämme lisää viriketoimintaa Vuorikadun asukkaille, iloitsee Porentola.

Kuva Vuorikadun pihan avajaisista

Alla kuva pihasta ennen muutosta:

Kuva Vuorikadusta ennen pihan muutosta

Kuvat: Marika Porentola

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat